- ETT NATURLIGT BRÖD FRÅN ETT LITET BAGERI
Vi har två elektriska bakugnar med tegel i väggar, golv och tak. Teglet ger mycket värme till degen när vi sätter in degämnena så att de snabbt ökar i volym.
Vi bakar surdegsbröd för att surdeg lockar fram många smaker och gör brödet både hållbarare och nyttigare.
Vi bakar på mjöl från Åker & Äng i Grästorp.
Dessutom salt, små mängder jäst, ibland malt och nyponmjöl.
Dessa bröd bakas:
- Dinkelbullar: En sorts ciabatta, sega portionsbröd.
30 kr för 6 st. Vårt populäraste bröd.
- Traktorlimpa: Rågsur i form med lite mildare syra.
40 kr för 600 g.
- 47-an: Klassiskt rågsurdegsbröd med tydlig syra.
50 kr för 800 g.
- Franskt lantbröd: Bakas på dinkel, vetemjöl och jäst.
55 kr för 900 g.
Vill du köpa vårt bröd så hör av dig. Vi bakar i mitten av månaden.
© Copyright Stora Haketorp
Alla rättigheter förbehållna