BRÖDET FRÅN STORA HAKETORP

- ETT NATURLIGT BRÖD FRÅN ETT LITET BAGERI

Vi har två elektriska bakugnar med tegel i väggar, golv och tak. Teglet ger mycket värme till degen när vi sätter in degämnena så att de snabbt ökar i volym.


Vi bakar surdegsbröd för att surdeg lockar fram många smaker och gör brödet både hållbarare och nyttigare.


Vi bakar på mjöl från Åker & Äng i Grästorp.


Dessutom salt, små mängder jäst, ibland malt och nyponmjöl.

Dessa bröd bakas:


- Dinkelbullar: En sorts ciabatta, sega portionsbröd.

30 kr för 6 st. Vårt populäraste bröd.


- Traktorlimpa: Rågsur i form med lite mildare syra.

40 kr för 600 g.


- 47-an: Klassiskt rågsurdegsbröd med tydlig syra.

50 kr för 800 g.


- Franskt lantbröd: Bakas på dinkel, vetemjöl och jäst.

55 kr för 900 g.


Vill du köpa vårat bröd så hör av dig. Vi bakar i mitten av månaden.

47-an
Franskt lantbröd